Kategoriarkiv: Peruker

News!

Idag är jag med i Skövde nyheter i ett reportage om salongen. ☺️ ville så gärna framhäva perukerna jag jobbar med. För varje gång jag hjälpt en kund med en peruk förstår jag hur stor vikt håret är värt för många människor. Att vara sjuk är en stor jobbig bit för dessa människor , att då få möjlighet att få känna sig fin i håret är ju super viktigt. Det känns toppen dethär!

IMG_8015.JPG

IMG_7936.JPG

IMG_7936-0.JPG

Peruk!

Jag ångrar inte en dag att jag utbildade mig till att jobba med peruker. Det är så roligt att lära sig nya saker.man behöver lite utmaningar ibland . Idag har jag hjälpt en kvinna med att kolla ut en peruk, så nu väntar jag med spänning på dem vi har valt ska komma med posten, så vi kan klippa och fixa den till en alldeles perfekta peruken.
Känns som en fin sak att kunna hjälpa människor med sitt hår och ännu mer att kunna hjälpa om man inte har något hår också. Det lilla man kan göra känns så himla bra!!
IMG_7936.JPG

Hjälpte en kund att göra henne julfin i fredags, vilket jag bara tycker är jätte kul. Att få kunden att känna sig alldeles speciell. ✨ idag kom hon in med en jätte fin jul blomma. Vilken härlig start på denna veckan!

IMG_7943.JPG

Peruker

Igår så var ett nytt
företag med peruker på salongen och hade kurs för mig. Var jätte kul att få ännu mer information och se hur deras peruker funkade. Kunskap är ju inte svår att bära,så det känns bara roligt att lära
Sig ännu mer. Det var en givande kurs, och jag hoppas på att jag snart ska kunna hjälpa någon mer med sin
peruk!! Igår gjorde jag en jätte snygg makeover också, bilder kommer senare

IMG_7332.JPG

Peruker produkter och annat skoj!

Idag kom en stoor leverans av massor av varor. Alltid lika kul med nya produkter. Så imorgon blir det fullt ös att packa upp alla produkter som ska va i rummet med perukerna ☺️

Det här super bra stiftet kom idag också. Det är kanon bra att använda om man har en liten störande utväxt, som man bara vill dölja tillfälligt. Finns i flera färger. Snabbt smidigt och lätt så är utväxten borta. Det heter cover your gray. Det funkar lika bra till en tråkig utväxt som ljusutväxt till gråutväxt. Grym!!

IMG_6558.JPG