Kategoriarkiv: Hår

IMG_5046.JPG

Jul börjar närma sig

Tiderna inför jul börjar sakta fyllas. Så vill du bli julfin i skägget eller håret . Skynda att ring och boka dig en tid

IMG_3564.JPG

Frågor och svar.

Varje vecka får jag många olika frågor ang hår. Här har jag valt ut några som jag ska ge svar på ☺️

1..Hur får jag mitt hår att växa fortare ?svar: att påskynda hårets växtfas är svårt. Men att klippa håret regelbundet , tvätta håret som tidigast var tredje dag. Använda värmetänger så lite som möjligt ( och om du gör det använd alltid en värmeskyddande produkt ) använd en skonsam hårborste. Gör inpackning då och då .

2.. Mitt hår är statiskt , vad kan jag göra? Svar:  använd gärna ett spraybalsam i håret alt silkesserum när håret blir flygit.

3..  Mina lockar försvinner i håret när jag lockat det, hur gör jag om det ska sitta längre? Svar: använd gärna en värmeskyddande produkt med viss styling  effekt, som du fönar in i håret. Soraya försiktigt håret med en mild spray. Sedan locka och fixera med en starkare spray.

 

Lycka till !!

Tävling

IMG_2672-0.png

missa inte tävlingen på Trendcut på

Instagram och Facebook. :)

Tävling! Vinn en gratis klippning motivera under denna bilden varför just du ska vinna en klippning på Trendcut. gilla och dela denna bilden på din fb sida och du måste gilla Trendcut gruppen för att vara med i tävling. klippningen kan utnyttjas hela oktober och vinnaren dras den 1/10. Stort lycka till

Störst av allt är kärleken

Bilder från helgens fina brud. Hår och smink av mig         

Bröllop wedding

Det börjar gå åt bröllopstider nu.
Och vad vill man mer ha då än massor av inspiration.
När det gäller bröllopshår kan man variera och skapa så många fina håruppsättningar. Här har jag använt mig av rosor som detalj. Just för att ändå få uppsättningen lite romantisk ❤️ dessa blommor kan man köpa till i sin bröllops uppsättning från salong Trendcut. Jag gör alltså inte bara uppsättningen, utan jag har även olika hårsmycken, pärlor , diadem och blommor som gör din uppsättning ännu finare tillsalu .

(null)

(null)

(null)

(null)

störst av allt är kärleken