månadsarkiv: december 2014

Page är nummer 1

Pagen har kommit för att stanna. Det finns så många olika snygga varianter av pager. Man kan ha en klassisk , rockig flikig slät . Lika längder eller asymmetriskt . Det är så roligt att man kan blanda olika delar så man kan få en page som passar just kunden. Igår gjorde jag denhär snygga pagen. ✨

IMG_8026.JPG

IMG_8024.JPG

IMG_8019.JPG

IMG_8025.JPG

News!

Idag är jag med i Skövde nyheter i ett reportage om salongen. ☺️ ville så gärna framhäva perukerna jag jobbar med. För varje gång jag hjälpt en kund med en peruk förstår jag hur stor vikt håret är värt för många människor. Att vara sjuk är en stor jobbig bit för dessa människor , att då få möjlighet att få känna sig fin i håret är ju super viktigt. Det känns toppen dethär!

IMG_8015.JPG

IMG_7936.JPG

Topp 3 hår produkter

Denna veckan kör jag en topp 3 favvo hårprodukter. Först ut är revlon färgbomb. Grym till att bevara din färg eldigt röd, stark koppar, snyggt brun kallt blond mm.mm och dessutom verkar som en vårdande inpackning. IMG_7285.JPG

Osis torrschampo ,Super bra om man vill fräscha upp håret mellan duscharna . Vill få håret matt och lätt att styla.
IMG_7308.JPG

Sist ut är lanza Urban . En matt pasta som är lätt att applicera och ger volym till både långt och kort hår

IMG_7286.JPG

Frågestund

Idag är det redan lucka nummer 16✨ tiden har sprungit iväg.
Jag har här nedan sparat ännu några typiska frågor jag fått:

vilken plattång använder man om man vill locka håret?
Svar: de flesta tängerna går att locka med. Men jag skulle rekommendera en som ej har kam. Jag gillar gama:s tänger. Prisvärda bra kvalité och lätt att arbeta med .

Om jag har risigt lockigt hår, vad rekommenderar du då?
Svar: försök att inte tvätta håret för ofta. Använd fuktgivande produkter. Olja , silkesdroppar ,gelé

Tips på hur man lättare reder ut sitt hår när det trasslar sig efter dusch?
Svar: spraya i ett spray balsam innan du borstar . Använd dig av skonsamma borstar.

Sliter håret när man plattar det?
Svar: ja! Det är viktigt att använda ett värmeskydd som skyddar håret från värmen .

Vad gör man om man har färgat hår och vill bevara det längre?
Svar: använd färgskyddande schampo och balsam. Använd gärna revlon färgbomb med färgpigment som passar din färg

Lycka till
Med ditt hår!

IMG_7282.JPG

IMG_7288.JPG

IMG_7287.JPG

IMG_7284.JPG

Page är så mer än bara page

Page kan se ut nästan hur som helst. Och det är de som är så roligt, att man kan skapa fram en page precis så att den passar varje kund. Idag valde vi att klippa av en rejäl bit. Och ha den slätare på sidorna , och klippt upp nacken rejält. Så att man får frisyren lite lagom rockig i nacken och mer klassiskt på sidan ✨✨

IMG_7956.JPG

IMG_7951.JPG

IMG_7960.JPG

IMG_7936-0.JPG

Peruk!

Jag ångrar inte en dag att jag utbildade mig till att jobba med peruker. Det är så roligt att lära sig nya saker.man behöver lite utmaningar ibland . Idag har jag hjälpt en kvinna med att kolla ut en peruk, så nu väntar jag med spänning på dem vi har valt ska komma med posten, så vi kan klippa och fixa den till en alldeles perfekta peruken.
Känns som en fin sak att kunna hjälpa människor med sitt hår och ännu mer att kunna hjälpa om man inte har något hår också. Det lilla man kan göra känns så himla bra!!
IMG_7936.JPG

Hjälpte en kund att göra henne julfin i fredags, vilket jag bara tycker är jätte kul. Att få kunden att känna sig alldeles speciell. ✨ idag kom hon in med en jätte fin jul blomma. Vilken härlig start på denna veckan!

IMG_7943.JPG

IMG_7910-0.JPG

Volym volym volym

Idag kom det in en nyhet på salong trend cut. Volym dust!! Helt grym. Inte nog med att det är en snygg flaska . Den ger volym och den får håret att kännAs väldigt mkt tjockare. Spraya över ett lager och håret sitter en hel kväll ✨ eller varför inte spraya ett lager efter du touperat håret. Kan varmt rekommendera denna super läckra produkt.

IMG_7898.JPG

IMG_7911.JPG